Bilete de avion de la Shanghai Hongqiao International (上海虹桥国际机场)

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0
  • China, Shanghai
  • Cod IATA: SHA
  • Fus orar: Asia/Shanghai
  • Longitudine: 121.3364
  • Latitudine: 31.1978

Aeroporturi apropiate de Shanghai Hongqiao International

image

Descriere aeroport

Cel de-al doilea aeroport din Shanghai, Aeroportul Internațional Shanghai Hongqiao este hub-ul principal al orașului pentru zboruri interne - deși acesta operează, de asemenea, o serie de rute internaționale, și este situat la 13 kilometri (8 mile) sud-vest de centrul orașului Shanghai.

Număr de terminale

Aeroportul dispune de două terminale.

Accesul din oraș

Liniile de metrou 2 și 10 conectează aeroportul (Terminal 2) cu gara centrală Shanghai. Linia 2, de asemenea, circulă la est la Aeroportul Shanghai Pudong. Timpul de călătorie spre centrul orașului este de aproximativ 35 de minute, iar tariful este de aproximativ ¥ 6. Autobuzele publice rulează regulat spre destinații din oraș: autobuzul 941 rulează la Stația Shanghai Railway, autobuzul 938 circulă către Pudong Yangjiadu, autobuzul 806 operează la Zhong Shan Nan Yi, autobuzul 807 rulează la GAra de Vest Shanghai, și autobuzul pentru aeroport 1 servește Shan Xi Lu. Există spațiu limitat în autobuze pentru bagaje. Cele mai multe hoteluri majore oferă autobuze de transfer la/de la aeroport. Servicii de transport cu autocarul pe distanțe lungi circulă spre Suzhou, Nan Jing și Hangzhou. Taxiurile sunt disponibile în afara zonelor de sosiri; conducătorul auto trebuie să utilizeze aparatul de măsură, dar, în cazul în care nu face acest lucru, este de acord cu privire la tarif înainte de a pleca la aeroport. Călătorii ar trebui să se asigure că se alăture la coada potrivită de taxi, deoarece sunt cozi separate, în funcție de distanța de călătorie. O călătorie cu taxiul în centrul orașului (timp de călătorie: în jur de 25-40 de minute), include o taxă la ieșirea din aeroport, care se adaugă la tarif. Cel mai bine este să aveți destinația dorită scrisă în chineză sau indicată pe o hartă.

Știați că

Aeroportul Hongqiao este un hub pentru China Eastern Airlines, Shanghai Airlines, Juneyao Airlines și Spring Airlines. În 2010, Aeroportul Hongqiao a transportat 31.298.812 pasageri, o creștere de 24.8% față de 2009, ceea ce-l face al 4-lea cel mai aglomerat aeroport din China continentală și al 41-lea cel mai aglomerate din lume.