plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Frederic Chopin Airport

image
thumb

Descriere aeroport

Anterior cunoscut ca Aeroportul Varșovia-Okecie Airport sau Aeroportul Internațional Okecie, în prezent, aeroportul poartă numele compozitorului polonez și fostul rezident al Varșoviei, Frédéric Chopin, din 2001. Aeroportul Chopin din Varșovia este un aeroport internațional situat în cartierul Wlochy din Varșovia, Polonia, în partea de sud-vest de Varșovia, la aproximativ 10 km de centrul orașului. În anul 2010, denumirea terminalelor s-a schimbat, iar intregul complex al Terminalului 1 și Terminalului 2 este acum desemnat ca Terminalul A, împărțit în cinci zone de check-in (A, B, C, D, E), în două săli principale. Complexul cuprinde 45 de porți de pasageri.

Ca cel mai aglomerat aeroport din Polonia, Aeroportul Varșovia Chopin se ocupă de doar sub 40% din traficul aerian de pasageri din țară. Varșovia Chopin se ocupă de aproximativ 300 de zboruri regulate pe zi și un număr tot mai tot mai mare de chartere. Londra, Chicago, Frankfurt, Paris, Amsterdam sunt cele mai aglomerate conexiuni internaționale, în timp ce Cracovia, Wroclaw, Gdansk și sunt cele mai populare pe piața internă.

Număr de terminale

În anul 2010, denumirea terminalelor s-a schimbat, iar intregul complex al Terminalului 1 și Terminalului 2 este acum desemnat ca Terminalul A, împărțit în cinci zone de check-in (A, B, C, D, E), în două săli principale. Complexul cuprinde 45 de porți de pasageri.

Accesul din oraș

Aeroportul este ușor de accesat cu trenul, autobuzele locale sau taxiul.

Știați că

La 25 noiembrie 2013, aeroportul a anunțat transportul - pentru prima dată în istorie - a 10 milioane de pasager într-un singur an.

Comentarii

Caută