plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Tenerife South Airport

image
thumb

Descriere aeroport

Aeroportul Tenerife South, cunoscut anterior ca Aeroportul Tenerife South-Reina Sofia, este cel mai mare aeroport internațional din Insulele Canare, și se află situat la 60 kilometri (37 mile) sud de Santa Cruz.

Număr de terminale

Aeroportul dispune de un singur terminal.

Accesul din oraș

Autobuzele locale pleacă în mod regulat de la Sosiri la Aeroportul Tenerife Sud. Autobuzul 111 conectează aeroportul cu Santa Cruz (tarif: € 9) și Playa de Las Americas (tarif: € 3.10), autobuzul 343 servește Puerto de la Cruz (tarif: € 13) și Insula North Airport (tarif: € 9.35), în timp ce autobuzul 450 conectează, de asemenea, Aeroportul Tenerife South Airport la Playa de Las Americas (tarif: € 3.10) și Granadilla (tarif: € 2.45). Mulți operatori de turism includ transferurile în serviciile lor. Servicii de transfer în comun sunt de asemenea disponibile. Taxiurile sunt disponibile la Santa Cruz (tarif aproximativ: € 80), Playa de Las Americas (tarif aproximativ: 35 €) și alte destinații insulare din fața zonei “Sosiri”.

Știați că

Este unul dintre cele două aeroporturi internaționale situate pe insula Tenerife, cea mai mare din Insulele Canare (cea de a doua fiind Tenerife North Airport). Tenerife South a deservit peste 8.5 milioane de pasageri în 2012. Combinat cu Aeroportul Tenerife Nord, insula adună cel mai mare trafic de pasageri din toate Insulele Canare, cu 12.248.673 de pasageri, depășind Aeroportul Gran Canaria.

Comentarii

Caută