Bilete de avion ieftine din Buenos Aires

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din Buenos Aires pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

Buenos Aires

Buenos Aires sau Ciudad de Buenos Aires, după cum mai este numit, reprezintă capitala și totodată cel mai mare oraș din Argentina și a doua cea mai mare zonă metropolitană din America de Sud, după Sao Paulo. Buenos Aires a fost fondat în secolul XVI de către Pedro de Mendoza, fiind apoi distrus de indieni și refondat spre sfârșitul secolului XVI de Juan de Garay. Orașul a crescut în importanță în secolul XVIII, când a fost numit capitală a Regatului Río de la Plata. Buenos Aires se află pe coasta Oceanului Atlantic, iar condiția sa de port, l-a transformat în cheia dezvoltării țării, în detrimentul interiorului.

Orice călătorie turistică în Argentina începe cu o vizită în capitala acestuia. Buenos Aires este un oraș foarte elegant și stilat, cu multe clădiri construite în secolul XIX, ceea ce i-a adus numele de"Parisul Americii de Sud". Atracțiile principale ale orașului sunt Basilica de San Francisco – construită în secolul XVIII; Museo Etnografico Juan B. Ambrosetti – unde sunt expuse elemente ce aparțin Argentinei indigene; Catedrala Metopolitană având o fațadă de stil neoclasic cu o înfățișare amăgitoare a unei biserici în stil târziu colonial; Cabildo de Buenos Aires (consiliul orășenesc) - singura clădire colonială care mai există și azi; Basilica del Santisimo Rosario datează încă de la sfârșitul secolului al XVIII-lea și a jucat un rol important în invazia britanică din secolul XIX.

Așa cum îi stă bine oricărei țări, Argentina, locul de naștere al tangoului, organizează anual numeroase festivaluri și evenimente atât pentru locuitorii săi, cât și pentru turiștii curioși. Cele mai multe au loc în Buenos Aires, cele mai cunoscute fiind Fiesta Nacional del Folcloro, Carnavalul, Fiesta Nacional de la Vendimia, Buenos Aires Tango Festival, Festival del Viñador, Festival Internacional de Cine Independiente, Día de la Virgen de Luján, Semana de la Bandera, Dia de la Raza, Fiesta Nacional del Esquí , Fiesta Provincial del Teatro și Festival de Chámame. Dacă sunteți cuceriți de Buenos Aires, trebuie să știți că aici ajungeți cel mai ușor cu avionul. Companii aeriene care efectuează zboruri în aceste locuri sunt Qatar Airways, KLM, Air France, Turkish Airlines, Alitalia și Iberia.

FLUGO.RO compară prețurile la bilete de avion din Buenos Aires spre 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion din Buenos Aires fără costuri suplimentare.

Biletele de avion din Buenos Aires sunt cele mai solicitate în lunile Noiembrie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri din Buenos Aires este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Buenos Aires este deservit de către aeroporturile: Aeroportul Internațional Ministro Pistarini, Aeroparque Jorge Newbery. Zborurile directe din Buenos Aires sunt deservite de 4 companii aeriene. Cele mai multe curse le deservește compania aeriană Aerolineas Argentinas.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion din Buenos Aires poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gamă cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, FLUGO.RO vă recomandă să achiziționați bilete din Buenos Aires din timp.

Informații generale despre Buenos Aires

Buenos Aires se află în Argentina. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - BUE. Populația în Buenos Aires este aproximativ 13076300 de rezidenți.

Zboruri directe din Buenos Aires

Zboruri directe spre orașele:
Zboruri directe spre țările:

Companiile aeriene care operează zboruri din Buenos Aires: