Bilete de avion ieftine din Cagliari

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din Cagliari pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

Cagliari

Cagliari, sau “Castelul” – în dialectul sardinian, cunoscut sub numele de “Oraşul Soarelui”, este capitala insulei Sardinia, o regiune autonomă a Italiei. Oraşul a fost întemeiat de către fenicieni, reprezentând în trecut un important centru de comerţ, cu numele de Karalis. În 238 î.Hr, s-a aflat sub stăpânire romană, influenţele reflectându-se în rafinamentul arhitecturii, a fost ulterior cucerit de numeroase popoare, iar din anul 1870, orașul a trecut printr-un secol de creștere economică rapidă.

În Cagliari, activează din anul 1920 echipa de fotbal Cagliari Calcio - câștigătoarea campionatului italian în 1970, sub conducerea celui mai bun atacant italian din toate timpurile, Gigi Riva. Principalele atracţii turistice sunt: Amfiteatrul roman – poate găzdui 10000 de spectator, în prezent, au loc aici spectacole de operă, Turnul Sf. Pancras – ridicat în secolul al XIII-lea, în oraşul vechi, Turnul Elefantului - spaniolii, care au stăpânit oraşul după anul 1326, obişnuiau să expună capul răufăcătorilor executaţi în vârful construcţiei de calcar, numită Torre dell Elefante, minunata plajă Poetto - de 8 km lungime, Cartierul Castello - ridicat pe vremea fenicienilor, unde se află aproape jumătate din monumentele care îi atrag pe turişti la Cagliari, cum ar fi Universitatea şi Muzeul Naţional de Arheologie, catedrala şi palatul episcopal. Pot fi amintite ca festivaluri şi evenimente anuale: Holy Easter Holiday, Festivalul Sfântului Efiscio – din luna mai, European Jazz Expo, din noiembrie. Alitalia şi Lufthansa sun companiile aeriene ce efectueayă zboruri spre acest oraş.

FLUGO.RO compară prețurile la bilete de avion din Cagliari spre 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion din Cagliari fără costuri suplimentare.

Biletele de avion din Cagliari sunt cele mai solicitate în lunile Aprilie, Decembrie și Iulie. Cererea cea mai mică la zboruri din Cagliari este în Iunie, August și Ianuarie.

Orașul Cagliari este deservit de către aeroporturile: Aeroportul Cagliari-Elmas. Zborurile directe din Cagliari sunt deservite de 8 companii aeriene. Cele mai multe curse le deservește compania aeriană Alitalia.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion din Cagliari poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gamă cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, FLUGO.RO vă recomandă să achiziționați bilete din Cagliari din timp.

Informații generale despre Cagliari

Cagliari se află în Italia. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - CAG. Populația în Cagliari este aproximativ 149257 de rezidenți.

Fusul orar în Cagliari: Europe/Rome UTC +0100, diferența de timp între Cagliari și Chișinău este de minus o oră. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.

Zboruri directe din Cagliari

Zboruri directe spre orașele:
Zboruri directe spre țările:

Companiile aeriene care operează zboruri din Cagliari: