Bilete de avion ieftine din Cairo

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din Cairo pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

Cairo

Cairo este capitala Egiptului și cel mai mare oraș din lumea arabă și Africa. Zona sa metropolitană este a șaisprezecea ca mărime din lume. Situat în apropiere de Delta Nilului, Cairo a fost fondat în anul 969 AD. Supranumit"orașul celor o mie de minarete" pentru arhitectura sa preponderent islamică, Cairo a fost mult timp un centru al vieții politice și culturale din regiune. Cairo a fost fondat de dinastia Fatimid în secolul al 10-lea pe locul vechii capitale ale căror ruine se pot vedea și astăzi în unele locuri din Vechiul Cairo. Cairo este, de asemenea, asociat cu Egiptul antic, deoarece este situat lângă orașele antice Memphis, Giza și Fustat care sunt aproape de Marele Sfinx și Piramidele din Giza.

O călătorie în Cairo reprezintă o călătorie în istoria noastră antică. Iată care sunt cele mai importante obiective pe care nu trebuie să le ratați dacă ajungeți în Cairo. Așa cum spuneam mai devreme, Cairo se află aproape de faimoasele piramide egiptene, deci prima oprire ar trebui să fie aici; după ce vă delectați cu imaginea cunoscutelor piramide călătoria turistică poate continua cu: o vizită pe Insula Gezira - cu magazinele sale de lux; o plimbare cu barca cu pânze pe Nil; Al-Azhar Park, Muzeul Egiptean, Cetatea și Moscheea lui Mohamed Ali Pasa, Zona Khan El Khalily - unde veți găsi mulți comercianți care vând parfumuri, mirodenii, aur și multe altele; Satul faraonic, Grădina Zoologică Zoo Giza, Grădina Zoologică din Giza și Gradina Botanică din Cairo.

În Cairo, au loc anual o serie de evenimente unice, cum ar fi The Nile Group Festival, Festivalul de dans oriental, Cairo City Festival, Cairo International Festival for Experimental Theatre, Flora Egypt Fair, International Nile Song Festival for Children, Ancient Egyptian Festival și Festival of Sacrifice. Cairo v-a cucerit? Puteți ajunge aici în câteva ore, călătorind cu avionul. Efectuează curse spre această destinație companiile Egyptair, Qatar Airways, Turkish Airlines, KLM, Air France, transavia, Air Berlin și Kuwait Airways.

FLUGO.RO compară prețurile la bilete de avion din Cairo spre 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion din Cairo fără costuri suplimentare.

Biletele de avion din Cairo sunt cele mai solicitate în lunile August, Septembrie și Aprilie. Cererea cea mai mică la zboruri din Cairo este în Mai, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Cairo este deservit de către aeroporturile: Aeroportul Internațional Cairo. Zborurile directe din Cairo sunt deservite de 8 companii aeriene. Cele mai multe curse le deservește compania aeriană Egyptair.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion din Cairo poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gamă cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, FLUGO.RO vă recomandă să achiziționați bilete din Cairo din timp.

Informații generale despre Cairo

Cairo se află în Egipt. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - CAI. Populația în Cairo este aproximativ 7734614 de rezidenți.

Fusul orar în Cairo: Africa/Cairo UTC +0200, diferența de timp între Cairo și Chișinău este de 0 ore . Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.

Zboruri directe din Cairo

Zboruri directe spre orașele:
Zboruri directe spre țările:

Companiile aeriene care operează zboruri din Cairo: