Bilete avion spre București

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai avantajoase prețuri pentru biletele de avion cu destinația București, rezervare convenabilă online, achitare prin cardurile Visa/MasterCard, numerar, sau terminale de plată. Rezervați online biletele de avion cu destinația București, fără taxe și comisioane suplimentare.

Găsiți cele mai căutate destinații, zboruri spre București sau din București, aeroporturi și hoteluri, precum și alte informații utile, vizitând pagina ”Bilete de avion către București”.

Imediat ce veți alege punctul de plecare, puteți afla prețul exact și durata zborului. Serviciul nostru vă pune la dispoziție ocazia de a rezerva și cumpăra rapid biletele de avion online, atunci când găsiți oferta adecvată a unei companii aeriene.

Serviciul nostru vă va transmite biletele de avion electronice, cu destinația București, la adresa Dvs. elecronică. Trebuie doar să le printați înainte de a pleca.

Pentru a obține prețuri mai mici la biletele de avion, cumpărați-le din timp!

București
București
București
thumb thumb thumb

Capitala României, Bucureşti, se află în sud-estul ţării, în Câmpia Română, fiind străbătută de râurile Dâmboviţa şi Colentina. Bucureştiul are o populaţie de aproximativ 1.9 mil. Locuitori, situându-se pe locul al 10-lea din acest punct de vedere în cadrul Uniunii Europene. La 21 septembrie 1459, a avut loc prima atestare documentară a aşezării, emisă de domnul Ţării Româneşti, Vlad Ţepeş. Oraşul a devenit capitala Ţării Româneşti sub conducerea lui Gheorghe Ghica, în anul 1659. Bucureştiul era cunoscut în perioada interbelică sub denumirea de “Micul Paris”, datorită arhitecturii elegante şi elitei bucureştene. În prezent, este cel mai mare centru economic al ţării, centru politic-administrativ, industrial, universitar, cultural, artistic, un important nod rutier, feroviar şi aerian.

Capitala României oferă turiştilor o varietate de atracţii turistice şi numeroase posibilităţi de petrecere a timpului liber. Oraşul abundă în obiective turistice, dintre care unul emblematic este Palatul Parlamentului, sau “Casa Poporului”, o clădire impunătoare, fiind cea de-a doua ca mărime din lume după Pentagon. Un alt simbol al oraşului este reprezentat de Ateneul Român, proiectată de arhitectul francez Albert Galleron; Arcul de Triumf este o atracţie turistică inaugurată în anul 1936; Opera Română - una dintre cele mai frumoase clădiri din Bucuresti –ce datează din anul 1953, încântă prin arhitectura momunentală, şi are o capacitate de 2.000 locuri; Teatrul Naţional Ion Luca Caragiale a fost distrus de către nazişti, şi reconstruit în anul 1973, reprezentând loc de întâlnire pentru mii de bucureşteni; Muzeul Naţional Cotroceni, format din Palatul Regal Cotroceni, biserica şi mănăstirea din incintă, înfăţişează aspecte ale istoriei medievale şi moderne desfăşurate în acest loc, putând fi vizitat de către public în “Zilele portilor deschise”; În Parcul Herăstrău, pe malul lacului cu acelaşi nume, se află Muzeul Satului, care găzduieşte biserici, gospodării anexe şi ateliere de lucru; Alte muzee importante, ce dispun de un patrimoniu impresionant sunt: Muzeul Naţional de Geologie, Muzeul Naţional de Istorie a României, Muzeul Naţional de Istorie Grigore Antipa, Muzeul Ţăranului Român, Muzeul Naţional de Artă, Muzeul Militar Naţional, Muzeul Theodor Pallady, Muzeul Municipiului Bucureşti, cunoscut şi sub numele de Palatul Suţu, Observatorul Astronomic Amiral Vasile Urseanu etc. În Bucureşti există, de asemenea, numeroase spaţii verzi, parcuri, grădini, dintre care putem aminti: Parcul Herăstrău, Parcul Cişmigiu, Parcul Carol, Gradina Botanică etc.

Unul dintre cele mai aşteptate evenimente ale anului este Festivalul George Enescu, eveniment ce încearcă să contribuie la dezvoltarea durabilă a muzicii clasice din România. Un alt festival de muzică este BESTFEST, care adună anual, timp de 3 zile de muzică cu artişti naţionali şi internaţionali peste 5.000 de tineri din toate colţurile ţării. Pasionaţii de lectură se pot reuni la BookFest, iar în Noaptea Muzeelor, când cele mai importante muzee din Bucureşti îşi deschid porţile timp de o noapte, vizitatorii iau parte la evenimentele pregătite: expoziţii, spectacole de muzică, dans, teatru şi film, proiecţii şi evenimente speciale interactive. Noaptea Devoratorilor de Publicitate este un eveniment ce are loc la începutul verii. Puteţi călători spre capitala României cu una dintre companiile aeriene: Tarom, Lufthansa, Air France, KLM etc.

Prognoza meteo pentru următoarele 5 zile în București
min 1 °C
max 1 °C
20/01/18
min -1 °C
max 2 °C
21/01/18
min -9 °C
max 2 °C
22/01/18
min -9 °C
max -1 °C
23/01/18
min -13 °C
max -2 °C
24/01/18Comentarii