Bilete de avion ieftine spre Doha

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Doha pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

Doha

Doha este capitala şi cel mai mare oraş al Qatarului, situat în municipalitatea Ad Dawhah din Golful Persic. Oraşul concurează cu Dubai şi Abu Dhabi, fiind într-o expansiune rapidă în ceea ce priveşte numărul edificiilor în curs de realizare. Oraşul a fost înfiinţat în anul 1825, sub numele de Al-Bida, în prezent fiind centrul economic al ţării şi găzduind sediile celor mai mari companii petroliere din ţară, inclusive Qatar Petroleum, RasGas şi Qatargas.

Orasul Doha este un amalgam de arhitectură tradiţionala arabă şi modernă, printre cele mai interesante obiective afându-se: Marea Moschee - cu numeroasele sale cupole, Moscheea Abu Bakir al-Siddiq şi Satul tradiţional localizat în Parcul Al Rumelia, unde turistii pot cumpara ţesături, perle şi pot admira o barcă tradiţională , “Insula Palmier” – aflată la cinci minute de mers cu barca de Doha, mărginită de plaje cu nisip fin, insula este o oază de linişte, The Villagio Mall – o locaţie perfectă pentru pasionaţii de shopping.

În Doha au loc următoarele festivaluri şi evenimente anuale: Festivalul Cultural Doha – are loc în luna martie, şi este cel mai mare eveniment de acest gen din Qatar, include o serie de programe artistice de muzică poezie, teatru şi dans, International Food Festival, Ziua Natională a Qatar-ului – este o sărbătoare naţională a unificării şi independenţei ţării (18 decembrie), Festivalul de Film de la Doha. Spre Doha, efectuează zboruri companiile aeriene: Qatar Airways, Lufthansa, KLM, Pegasus Airlines, Turkish Airlines, Flydubai.

FLUGO.RO compară prețurile la bilete de avion spre Doha din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Doha fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Doha sunt cele mai solicitate în lunile Iunie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Doha este în Iulie, Noiembrie și August.

Orașul Doha este deservit de către aeroporturile: Aeroportul Internațional Hamad. Zborurile directe spre Doha sunt deservite de 4 companii aeriene. Cele mai multe curse le deservește compania aeriană Qatar Airways.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Doha poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, FLUGO.RO vă recomandă să achiziționați bilete spre Doha din timp.

Informații generale despre Doha

Doha se află în Qatar. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - DOH. Populația în Doha este aproximativ 344939 de rezidenți.

Fusul orar în Doha: Asia/Qatar UTC +0300, diferența de timp între Doha și Chișinău este de plus o oră. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.

Zboruri directe spre Doha

Zboruri directe din orașele:
Zboruri directe din țările:

Companiile aeriene care operează zboruri spre Doha: