Bilete de avion ieftine spre Rotterdam

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Rotterdam pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

Rotterdam

Rotterdam este cel de-al doilea oraş ca mărime din Olanda, aflat pe braţul râului Maas, fiind, de asemenea, cel mai mare port din Europa. Rotterdam a fost fondat la mijlocul secolului al XIII-lea după ce a fost construit un baraj pe râul Rottea, a devenit municipiu pe 7 iulie 1340, iar de-a lungul secolelor a evoluat dintr-un sătuc de pescuit într-un centru internațional de comerț, transport, industrie și distribuție.

Cele mai faimoase atracţii ale oraşului sunt: Turnul Spaţial Euromast - simbolul oraşului măsoară 184 metri înălţime, Muzeul Boymans-van-Beuningen, Institutul Olandez de Fotografie şi Arhitectură, Diergaarde Blijdorp - o grădină zoologică ce găzduieşte fabulosul Oceanum, locul unde turiştii se pot plimba prin tuneluri transparente chiar în mijlocul ţestoaselor uriaşe şi a rechinilor, elegantul Pod Erasmus - cunoscut şi sub numele de „Lebăda”, Piet Blom (casele cub) - clădiri ce seamană cu zarurile, apreciate de către critici ca fiind minuni ale arhitecturii moderne, Universitatea Erasmus.

Ca festivaluri şi evenimente anuale, pot fi amintite: International Film Festival Rotterdam, din ianuarie/februarie, Rotterdam Museum Night, Maratonul de la Rotterdam – în luna aprilie, North Sea Jazz Festival, Zomercarnaval – din iulie, ce se aseamănă cu cel de la Rio de Janeiro, Bavaria City Racing – cursă de Formula 1, ce are loc în luna august, World Harbour Days – se desfăşoară în septembrie, şi permite ocazia descoperirii portului Rotterdam. Spre Rotterdam, puteţi călători cu companiile Lufthansa şi British Airways.

FLUGO.RO compară prețurile la bilete de avion spre Rotterdam din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Rotterdam fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Rotterdam sunt cele mai solicitate în lunile Aprilie, Mai și Martie. Cererea cea mai mică la zboruri spre Rotterdam este în Iulie, August și Iunie.

Orașul Rotterdam este deservit de către aeroporturile: Aeroportul Rotterdam-Haga.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Rotterdam poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, FLUGO.RO vă recomandă să achiziționați bilete spre Rotterdam din timp.

Informații generale despre Rotterdam

Rotterdam se află în Olanda. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - RTM. Populația în Rotterdam este aproximativ 598199 de rezidenți.

Fusul orar în Rotterdam: Europe/Amsterdam UTC +0100, diferența de timp între Rotterdam și Chișinău este de minus o oră. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.