plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

AirTran Airways

image

Slogan

Go. There's nothing stopping you.

Descriere

AirTran Airways este o companie aeriană low-cost americană, cu sediul în Dallas, Texas, face parte din AirTran Holdings, şi operează peste 750 de zboruri zilnic, mai ales în partea de est şi central-estică a Statelor Unite ale Americii. AirTran Airways dispune de hub-uri în următoarele oraşe: Atlanta, Orlando, Baltimore-Washington, Milwaukee, Ft. Myers, Tampa, Fort Lauderdale, Washington, D.C., Pittsburgh, Akron-Canton.

Istoric

AirTran a fost fondată în 1992, sub numele de Conquest Sun, sau ValuJet, iar primele operaţiuni au început în octombrie 1993. Denumirea actuală a fost adoptată în 1997. În 2003, AirTran a început activitatea în Aeroportul Naţional Washington, D.C.'s, şi în San Francisco.

Primul zbor

26 octombrie 1993 ca ValuJet Airlines, apoi pe 17 noiembrie 1997 a fost redenumit în AirTran Airways

Bagaje

Bagajul de mână nu trebuie să depăşească dimensiunile de 127 cm. Bagajul de cală trebuie să se încadreze în dimeniunile totale maxime de 157 cm, şi greutatea de 23 kg.

Baza operațională principală

Aeroportul Internațional Thurgood Marshall din Baltimore-Washington, Aeroportul Internaționa General Mitchelll (Milwaukee), Aeroportul Internațional Hartsfield-Jackson, Aeroportul Internațional Atlanta, Orlando

Destinaţii

53

Zboruri din oraşele

În 2013, compania aeriană AirTran Airways oferă zboruri spre 47 de destinaţii din Statele Unite ale Americii, Mexic şi Caraibe.

Flotă

Flota companiei aeriene AirTran Airways dispune de 123 de aeronave de tip: Boeing 717-200 - 82 aeronave, Boeing 737-700 - 38 aeronave.

Mărime flotă

129

Compania mamă

Southwest Airlines Co. NYSE: LUV

Persoane cheie

Gary C. Kelly (Chairman & CEO), Bob Jordan (President), Bob Fornaro (Former Chairman, President and CEO)

Sedii

Dallas, Texas, SUA

Website

http://airtran.com

Comentarii

Caută