Compania aeriană Gol Transportes Aereos

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km cu Gol Transportes Aereos pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

image
Slogan
It's always possible to go farther
Descriere
VRG Linhas Aereas SA, sau Varig, este o companie aeriană braziliană deţinută de Gol Linhas Aereas Inteligentes, și care din iunie 2009 a început să opereze sub brandul acesteia din urmă.
Istoric
Compania a operat până în 2005, când a fost declarată falimentară şi reorganizată, fiind achiziţionată de consorţiul Volo Brasi, noua companie numindu-se Linhas Aereas VRG, dar care a continuat să opereze sub brandul Varig. În 2006, compania a trebuit să-şi suspende o mare parte din zboruri şi să concedieze aproape 60% din angajaţi, însă dificultăţile financiare s-au sfârşit câteva luni mai târziu, Varig pregătindu-se de reînnoirea flotei cu aeronave Embraer, Boeing şi Airbus. A urmat reluarea treptată a zborurilor, în primul rând a curselor în Mexic, Peru, Marea Britanie, apoi în Chile, SUA şi Portugalia, după care, în 2007, Varig a fost cumpărată de Gol Linhas Aereas Inteligentes.
Primul zbor
2001
Bagaje
Bagajul de mână nu trebuie să depășească greutatea maximă de 5 kg, iar bagajul de cală pentru fiecare pasager trebuie să aibă maxim 23 kg.
Ofertă
În aprilie 2009, compania aeriană a lansat servicii online de rezervare şi un program de loialitate, Gol/Varig's Frequent – punctele pot fi folosite pentru serviciile de la Gol/Varig, și partenerii Air France, Delta Air Lines, Iberia, KLM, și Qatar Airways și include zboruri, vacanțe, cazări la hotel și inchirieri de mașini.
Bazele operaționale
São Paulo, Rio de Janeiro, Porto Alegre
Baza operațională principală
Aeroportul São Paulo-Congonhas, Aeroportul Rio de Janeiro-Galeão, Aeroportul Internaţional Brasília
Destinaţii
68
Orașe Focus
Aeroportul São Paulo-Guarulhos, Aeroportul Rio de Janeiro-Santos, Aeroportul Dumont, Aeroportul Belo Horizonte, Aeroportul Internaţional Salvador, Aeroportul Internaţional Manaus, Aeroportul Internaţional Belo Horizonte/Cofins, Aeroportul Internaţional Porto Alegre, Aeroportul Internaţional Curitiba, Aeroportul Internaţional Fortaleza, Aeroportul Internaţional Recife
Zboruri din oraşele
Compania oferă curse spre destinații din următoarele țări: Argentna, Aruba, Barbados, Bolivia, Brazilia, Curacao, Repulica Dominicană, Paraguay, Statele Unite ale Americii, Uruguayși Venezuela.
Flotă
În decembrie 2012, compania VRG Linhas Aéreas deținea o flotă alcătuită din 130 de aeronave, care împreună cu brandurile Gol și Varig, dispunea de următoarele tipuri de aeronave: 43 Boeing 737-700, cu 144 de locuri, 87 Boeing 737-800, cu 154, 178 și 187 de locuri și 60 Boeing 737 MAX – ce urmează să fie achiziționate.
Mărime flotă
130
Persoane cheie
Constantino de Oliveira Junior, (CEO)
Sedii
São Paulo, Brazilia
Venituri
4 miliarde USD (2012)
Venituri Nete
minus 732milioane USD (2012)
Website
www.voegol.com.br