Compania aeriană Hahn Air Businessline

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0
image

Descriere

Hahn Air Lines GmbH, funcționând ca Hahn Air, este o companie aeriană germană cu sediul în Dreieich, Germania. Hahn Air s-a specializat în servicii de distribuție pentru alte companii aeriene din 1994. Cea mai mare companie de acest fel din lume, Hahn Air acoperă 190 de țări, colaborează cu 260 de companii aeriene și 91.000 de agenții de turism. Servicii Hahn Air sunt destinate exclusiv către companiile aeriene și agențiile de voiaj și nu sunt oferite direct călătorilor. În fiecare an, milioane de pasageri călătoresc către 4.000 de aeroporturi folosind biletele electronice Hahn Air (e-ticket). Hahn Air este prima și singura linie aeriană la nivel mondial care oferă o acoperire gratuită și o asigurare de insolvență pentru toate serviciile de transport partenere.

Istoric

În 1994, Hahn Air este înfiinţată ca un operator de transport aerian independent şi regional pe rutele intra-germane. Aceasta s-a stabilit pe fosta bază militară aviatică „Hahn”, cunoscută astăzi drept Aeroportul Frankfurt Hahn. În noiembrie 2006, apare primul Hahn Air e-ticket, iar la scurt timp după primul bilet electronic între liniile aeriene . Hahn Air Systems este fondat, un furnizor de care furnizează servicii de rezervare a biletelor (SIR) pentru companii aeriene. În zilele noastre, Hahn Air este lider în distribuția industriei aviatice: mai mult de 6 milioane de cupoane pe an sunt emise de Hahn Air prin bilete electronice.

Zboruri din oraşele

Hahn Air efectuează curse regulate între Aeroportul Internaţional Düsseldorf și Aeroportul Findel Luxemburg, precum și servicii de charter executive. Cu toate acestea, principala activitate Hahn Air este de a oferi vânzări, marketing şi servicii de contabilitate pentru venituri pentru mai mult de 260 de companii aeriene.

Flotă

Flota companiei este formată dintr-o aeronavă Cessna CitationJet CJ4.

Sedii

Dreieich, Germania

Website

www.hahnair.com