Compania aeriană Norwegian Air Shuttle

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km cu Norwegian Air Shuttle pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

image

Descriere

În prezent, Norwegian Air Shuttle, în calitate de companie aeriană low-cost, este cel mai mare transportator din Scandinavia şi unul din cei mai mare transportatori europeni de tip „low-fare”, cu sediul principal în Forneb/Oslo. Bazele sunt în Norvegia, Suedia şi Polonia.

Istoric

Compania aeriană Norwegian Air Shuttle a fost înfiinţată încă din anul 1967,operând inițial curse regionale către partea vestică sub denumirea Busy Bee Airservice, după care, timp de 21 ani flota funcţiona sub denumirea Air Executive Norway. În anul 1993, compania a dat faliment, însă, în scurt timp a renăscut sub denumirea actuală. Primul zbor a avut loc pe 1 septembrie 2002, iar după achiziţionarea de către Norwegian Air Shuttle a companiei suedeze FlyNordic, transportatorul norvegian a devenit cel mai mare operator de zboruri low-cost din Scandinavia.

Bagaje

Dimensiunile maxime pentru bagajul de mână sunt de 55x40x23 cm, și greutatea maximă de 10 kg. În ceea ce privește călătoria din/spre Dubai, bagajul de mână nu trebuie să depășească 8 kg. Bagajul de cală permis este de 20 kg, și dimensiuni maxime de 90x75x55 cm.

Ofertă

Compania oferă un tarif special, ce cuprinde bilete de avion "Full Flex", o ofertă flexibilă pentru pasagerii care călătoresc în interes de afaceri, turistic, dar şi pentru cei care-şi schimbă repede planurile, dând posibilitatea de a modifica: titularul biletului, data şi ora decolării/aterizării.

Bazele operaționale

Alicante, Bergen, Copenhaga, Gothenburg-Landvetter, Gran Canaria, Helsinki, Londra-Gatwick, Malaga, Oslo-Gardermoen, Oslo-Torp, Stavanger, Stockholm-Arlanda, Trondheim

Destinaţii

116

Zboruri din oraşele

Transportatorul deservește 155 rute şi 83 aeroporturi, oferind bilete de avion low-cost din Svalbard către nord, către Marrakech, în Africa şi Dubai, în Orientul Apropiat, de asemenea, în Polonia, compania deserveşte conexiunile din aeroporturi din Gdańsk, Cracovia, Szczecin şi Wroclaw care zboară către Norwegia şi Suedia, iar din baza din Varşovia compania zboară către Europa Centrală.

Flotă

Flota transportatorului aerian norvegian este alcătuită din 80 de aeronave de tip: Airbus A320neo, Boeing 737-300, Boeing 737-800, Boeing 737 MAX, Boeing 787-8 în primul rând din aeronave Boeing 737-300, pictate în culorile roşu–alb cu portrete ale personalităţilor norvegiene.

Mărime flotă

73 (+259 comenzi)

Persoane cheie

Bjørn Kjos (CEO), Bjørn H. Kise (Chairman)

Sedii

Blocul “Diamanten” Fornebu (Bærum), Norvegia

Website

http://www.norwegian.com