Compania aeriană Nouvelair Tunisie

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km cu Nouvelair Tunisie pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

image

Descriere

Compania aeriană Nouvelair Limited este o companie tunisiană, cu sediul central în zona turistică Dhkila, în Monastir, Tunisia, ce realizează curse charter turistice din orașe europene în stațiuni de vacanță tunisiene, și are ca baze principale Aeroportul Internațional Monastir, Aeroportul Tunis-Carthage și Aeroportul Djerba-Zarzis.

Istoric

Nouvelair a fost înființată în 1989, sub numele de Air Liberte Tunisie, ca operator charter al companiei aeriene franceze Air Liberte, și și-a început activitatea pe 21 martie 1990. Companiile aeriene Nouvelair și Karthago Airlines au creat în anul 2003 o alianță de asistență operațională și de exploatare a flotelor, fuziunea celor două având loc în toamna anului 2008.

Bagaje

Compania Nouvelair permite pasagerilor săi un bagaj de mână care să nu depășească greutatea maximă de 5 kg, și dimensiunile de 50x45x25 cm, precum și un bagaj de cală de maxim 20 kg.

Baza operațională principală

Aeroportul Habib Bourguiba

Destinaţii

25

Zboruri din oraşele

Compania aeriană oferă curse spre aproximativ 120 de rute, din 33 de ţări din Europa, Orientul Mijlociu şi Africa, efectuând curse regulate, precum și zboruri charter către staţiunile de vacanţă din Tunisia.

Flotă

Flota companiei aeriene Nouvelair a fost restructurată în anul 1995, și redenumită în anul următor, și cuprinde 11 aeronave Airbus A320 și 2 aeronave Airbus A321.

Mărime flotă

13

Persoane cheie

Aziz Milad (CEO)

Sedii

Monastir, Tunisia

Website

www.Nouvelair.com