Compania aeriană South African Express

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km cu South African Express pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

image

Descriere

South African Express (SAX) operează curse de pasageri şi zboruri cargo spre şi din oraşe mici din Africa de Sud, şi are baza în Johannesburg, pe Aeroportul Internaţional OR Tambo. Compania deţinătoare este South African Airline Holdings Limited, care se află sub conducerea Guvernului din Africa de Sud.

Istoric

South African Airways a început operaţiunile pe 1 februarie 1934, după ce Guvernul Africii de Sud a preluat activele și pasivele Uniunii Airways. Părintele aviaţiei civile din Africa de Sud, primarul Allister Miller a fondat Uniunea Airways în Port Eliyabeth, în 1929, după ce a fost atribuit un contract de guvern pentru a zbura cu avion între Cape Town și cele mai importante centre din Africa de Sud. Compania a fost înregistrată pe 24 iulie 1929, şi a început operaţiunile ca poştă aeriană pe 26 august 1929. South African Express Airways este o companie aeriană din Africa de Sud. Deşi compania operează independent de South African Airways, zborurile sale au fost încorporate în alianţa strategică cu Airlink şi South African Airways. South African Express a început operaţiunile pe 24 aprilie 1994. Compania are sediul principal pe Aeroportul Internaţional OR Tambo, în Kempton Park, Ekurhuleni, Gauteng.

Bagaje

Pentru călătorii de la Economy Class se acceptă un bagaj de cală de 20 kg, iar bagajul de mână nu trebuie să depăşească 7 kg, şi dimensiunile totale de 115 cm. Pentru călătorii din USA, Canada şi Brazilia sunt permise 2 bagaje de cală a câte 23 kg fiecare, şi dimensiunile maximede 158 cm. Bagajul de mână admis este de maxim 8 kg, şi 115 cm.

Baza operațională principală

Aeroportul Internaţional OR Tambo, Aeroportul Internaţional Cape Town, Aeroportul Internaţional King Shaka

Destinaţii

18

Zboruri din oraşele

Compania oferă curse din şi spre următoarele destinaţii: Gaborone, Lubumbashi, Maputo, Windhoek, Bloemfontein, Cape Town, Durban, East London, George, Hoedspruit, Johannesburg, Kimberley, Nelspruit, Pietermaritzburg, Port Elizabeth, Richards Bay, Lusaka, Harare.

Flotă

Flota companiei aeriene South African Express era compusă în august 2013 din următoarele tipuri de aeronave: 10 aeronave Bombardier CRJ200ER, cu o capacitate de 50 de pasageri, 3 aeronave Bombardier CRJ 700, cu 70 de locuri, închiriate de la Horizon Air, 9 aeronave Bombardier Dash 8-Q400, cu 78 de locuri.

Mărime flotă

24

Subsidiare

Congo Express

Compania mamă

Guvernul din Africa de Sud

Sedii

Aeroportul Internaţional OR Tambo, Kempton Park, Africa de Sud

Website

www.flyexpress.aero