Compania aeriană Transavia Airlines

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km cu Transavia Airlines pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

image
Descriere
Transavia.com este o companie aeriană low-cost olandeză, ce operează în calitate de parte independentă a grupului Air France – KLM, cu sediul la Aeroportul Amsterdam Schiphol, membru al organizaţiei care reuneşte toţi transportatorii aerieni low-cost din Europa - ELFAA. Alte hub-uri importante sunt în Rotterdam, Eindhoven şi Paris – Orly. Este a doua companie ca mărime din Olanda, după KLM.
Istoric
Transavia a fost înfiinţată în anul 1965 din iniţiativa unui belgian şi a unui scoţian, sub denumirea Transavia Limburg, care a fost schimbată ulteriror în Transavia Holland, denumirea actuală fiind adoptată în anul 1986. Primele zboruri comerciale au avut loc din Aeroportul Schipol din Amsterdam. În anul 1998, Transavia a fost prima companie aeriană care a iniţiat deservirea zborurilor naţionale pe teritoriul Greciei, iar după fuziunea companiei cu Basiq Air, începând din ianuarie 2005, companiile aeriene olandeze au preluat denumirea Transavia.com.
Primul zbor
17 noiembrie 1966
Bagaje
Bagajul de mână permis este 1 bagaj de maxim 10 kg, şi dimeniuni de 55 x 35 x 25 cm, iar bagajul de cală admis nu trebuie să depăşească 32 kg, se acceptă maxim 5 bagaje de persoană cu greutatea totală de până la 50 kg.
Bazele operaționale
Aeroportul Schiphol din Amsterdam, Rotterdam, Aeroportul Haga, Aeroportul Eindhoven, Aeroportul Groningen Eelde, Aeroportul Maastricht Aachen, Aeroportul Paris-Orly (Transavia France)
Destinaţii
88
Zboruri din oraşele
Compania oferă curse spre destinaţii din Europa, Africa şi Asia, dintre care pot fi amintite: Almeria, Barcelona, Fuerteventura, Girona, Gran Canaria, Ibiza, Jerez de la Frontera, La Palma, Lanzarote, Málaga, Menorca, Palma de Mallorca, Reus, Sevilla, Tenerife, Valencia, Paris, Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Maastricht, Rotterdam.
Flotă
Flota Transavia cuprinde 10 aeronave Boeing 737-700 şi 23 Boeing 737-800.
Mărime flotă
32
Subsidiare
Transavia France (40%)
Compania mamă
Air France-KLM
Sedii
Aeroportul Schiphol Haarlemmermeer, Olanda
Website
http://www.Transavia.com