Compania aeriană V-Australia

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0
image
Slogan
Everyday A New Idea Takes Off
Descriere
V Australia face parte din grupul de companii aeriene detinute de multimiliardarul britanic Richard Branson, operând ca o subsidiara Virgin Blue. V Australia a fost relansată în decembrie 2011, iar este acum cunoscută sub numele de Virgin Australia, dar încă mai oferă aceleași servicii de înalt nivel și bilete de avion către destinații internaționale mari, cum ar fi Los Angeles, Phuket sau Johannesburg.
Istoric
V Australia a fost o companie aeriană internațională de cursă lungă, deținută de Virgin Australia Holdings. La data de 4 mai 2011, societatea-mamă Virgin Blue a anunțat rebrandingul tuturor serviciilor sale (inclusiv V Australia și Pacific Blue Airlines), sub noul brand Virgin Australia. V Australia a fost absorbit de Virgin Australia la 7 decembrie 2011, și a încetat a mai opera sub numele de V Australia.
Primul zbor
27 februarie 2009
Bagaje
Bagajul de mână permis de companie este de maximum 7 kg și dimensiuni totale de 105 cm. Bagajul de cală nu trebuie să depășească 32 kg, și dimensiunile de 140 cm.
Ofertă
Toți pasagerii se pot alătura programului de loialitate V Australia, recompensa de viteză pentru gratuit. Programul vă permite să câștigați puncte nu numai de la V Australia, ci întreaga rețeaVirgin Blue.
Bazele operaționale
Aeroportul Sydney
Destinaţii
5
Zboruri din oraşele
Compania aeriană V Australia a deservit următoarele destinații înainte de a fi absorbită de către Virgin Australia în decembrie 2011: Brisbane, Melbourne – Melbourne, Sydney, Abu Dhabi, Los Angeles.
Flotă
În septembrie 2011, flota companiei era formată din 5 aeronave de tip Boeing 777-300ER, cu o capacitate de transport de 353 pasageri.
Mărime flotă
5
Compania mamă
Virgin Australia Holdings
Persoane cheie
Sir Richard Branson (President, Virgin Australia), John Borghetti (CEO, Virgin Australia Holdings)
Sedii
Brisbane, Queensland, Australia
Încetarea activității
7 decembrie 2011, fuziunea cu Virgin Australia
Website
www.vaustralia.com