Compania aeriană Virgin America

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0
image
Slogan
A Breath of Fresh Airline
Descriere
Virgin America este o companie aeriană low-cost, cu sediul principal în Burlingame, California, şi face parte din Virgin Group. Cea mai importantă rută a companiei este cea care face legătura între Los Angeles şi New York, mai ales datorită numărului mare de călătorii de afaceri.
Istoric
Virgin America a fost înfiinţată în 2004, la iniţiativa antreprenorului britanic Richard Branson, însă primele operaţiuni ale companiei au început în 2007. În 2009, a fost prima companie care oferea acces la internet wireless la bordul aeronavelor sale. Deoarece legile americane nu permit unei companii să fie deţinută în procent mai mare de 25% de instanţe exterioare ţării, Virgin America este condusă de americanul Fred Reid.
Primul zbor
39302
Bagaje
Bagajul de cabină nu trebuie să depăşească dimensiunile de 25 cm x 40 cm x 60 cm. În privinţa bagajului de cală, pentru Economy Class se permite un bagaj de 23 kg, pentru First Class se permit 2 bagaje a câte 23 kg, şi dimensiuni maxime de 158 cm fiecare, excesul de bagaj costă 25 Euro, pasagerii putând lua până la 10 bagaje a câte 23 kg fiecare.
Business Lounge
Virgin America Loft
Baza operațională principală
Aeroportul Internațional San Francisco
Destinaţii
23
Orașe Focus
Aeroportul Internațional Los Angeles
Zboruri din oraşele
Compania oferă zboruri domestice, spre următoarele destinaţii: Toronto, Los Cabos, Porto Vallarta, Cancun, Anchorage, Los Angeles, Palm Springs, Orange County, San Diego, San Francisco, San Jose, Fort Lauderdale, Orlando, Chicago, Boston, Las Vegas, Newark, New York, Portland, Philadelphia, Austin, Dallas, Washington, D.C., Seattle.
Flotă
Flota companiei Virgin America este compusă din 53 de aeronave de tip: Airbus A319-100 - 10 aeronave, Airbus A320-200 - 43 aeronave.
Mărime flotă
53
Compania mamă
VAI Partners LLC
Persoane cheie
C. David Cush (CEO), Donald J. Carty (Chairman), Richard Branson (Minority owner)
Sedii
Burlingame, California, SUA
Website
http://virginamerica.com