Compania aeriană Virgin Atlantic Airways Ltd.

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km cu Virgin Atlantic Airways Ltd. pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

image
Descriere
Virgin Atlantic, numele comercial al Virgin Atlantic Airways Limited, este o companie britanică care este în mare parte deținută de Grupul Virgin al lui Sir Richard Branson. Virgin Atlantic Airways Limited deține o licență de operare de tip A din partea Autorității Aviației Civile (CAA) , care îi permite să transportă pasageri, marfă și poștă la bordul aeronavelor cu 20 sau mai multe locuri.
Istoric
Compania a fost înființată în 1984, și a fost planificat inițial de co-fondatorii Randolph Fields și Alan Hellary a zbura între Londra și Insulele Falkland. Fondatorii l-au întâlnit pe Richard Branson și, prin negocieri, au redenumit compania aeriană Virgin Atlantic. Zborul inaugural de la Aeroportul Gatwick la Aeroportul Internațional Newark Liberty a fost finalizat la 22 iunie 1984. Virgin Group deține 51% din companie, iar Delta Air Lines deține restul de 49%. Sediul Virgin Atlantic este în Crawley, West Sussex, Anglia, aproape de aeroportul Gatwick. În 2012, Virgin Atlantic a transportat 5,4 milioane de pasageri, fiind a șaptea cea mai mare companie aeriană din Marea Britanie în termeni de volum de pasageri. În februarie 2013, compania aeriană a avut o pierdere operationala anuala de £ 128,400,000.
Primul zbor
22 iunie 1984
Bagaje
Bagajul de cală permis de companie este de 6 kg maxim, iar pentru bagajul de cală se permit două bagaje care ă nu depășească 23 kg fiecare.
Business Lounge
Virgin Atlantic Clubhouse
Bazele operaționale
Aeroportul Gatwick, Aeroportul Londra "Heathrow"
Destinaţii
34
Zboruri din oraşele
Compania efectuează curse de pe aeroporturile Gatwick şi Heathrow pe rute din America de Nord, Caraibe, Africa, Orientul Mijlociu, Asia şi Australia, spre destinații precum: Nairobi, Kenya, Mauritius, Lagos, Cape Town, Johannesburg, Hong Kong, Shanghai, Tokyo, Delhi, Bombay, Dubai, Los Angeles, San Francisco, Miami, Orlando, Chicago, Boston, Las Vegas, Newark, New York, Washington, Antigua, Bridgetown, Barbados, Havana, Grenada, Kingston, Montego Bay, Jamaica, San Juan, Puerto Rico, Vieux-Fort, Santa Lucia, Tobago, Sydney.
Flotă
Flota companiei aeriene Virgin Atlantic Airways este compusă din 40 de aeronave de tip: Airbus A330-300, Airbus A340-300, Airbus A340-600, Airbus A380-800, Boeing 747–400, Boeing 787–9.
Mărime flotă
41
Compania mamă
Virgin Group
Persoane cheie
Sir Richard Branson (President), Craig Kreeger (CEO), Stephen Murphy (Chairman), Julie Southern (CCO)
Sedii
Crawley, Regatul Unit
Venituri
2.740 miliarde lire sterline (2012)
Venituri din exploatare
minus 80.2 milioane lire sterline (2012)
Website
www.virgin-atlantic.com