Compania aeriană Wizz Air Ukraine

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km cu Wizz Air Ukraine pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

image
Descriere
Wizz Air Ukraine este o companie aeriană deținută de compania low-cost ungară Wizz Air, și are baza principală pe Aeroportul Borispol, din Kiev. Wizz Air operează, unde este posibil, pe aeroporturi secundare, care au taxe mult mai reduse decât aeroporturile internaționale importante, acest lucru reflectându-se în prețul biletelor de avion.
Istoric
Wizz Air Ukraine Airlines LLC este o divizie a Wizz Air, care a fost înființată pe 11 iulie 2008 pentru a efectua zboruri interne în Ucraina.
Bagaje
Pasagerii au voie la un singur bagaj de mână cu dimensiunile maxime de 56x45x25cm și greutatea totală de maxim 10 kg. Fiecare pasager are dreptul la un bagaj de cală gratuit, care să nu depășească greutatea de 32 kg.
Baza operațională principală
Aeroportul Zhuliany
Destinaţii
14
Orașe Focus
Lvov
Zboruri din oraşele
Wizz Air Ukraine operează, în prezent, curse spre următoarele destinații: Georgia –Kutaisi; Turcia – Antalya; Emiratele Arabe Unite – Dubai; Europa: Bulgaria – Sofia; Germania - Cologne/Bonn, Dortmund, Lübeck, Memmingen; Italia – Bergamo, Napoli, Roma, Veneția; Lituania – Vilnius; Polonia – Katowice; Spania – Girona, Valencia; Ucraina – Donetsk, Kharkiv, Kiev, Lviv; Regatul Unit al Marii Britanii – Londra.
Flotă
Wizz Air Ukraine deținea în luna martie 2013 o flotă modernă compusă din 4 aeronave Airbus A320-200, cu o capacitate de a transporta 180 de pasageri.
Mărime flotă
3 (+ 1 comandă)
Compania mamă
Wizz Air
Sedii
Kiev, Ucraina
Website
http://www.Wizzair.com