plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Blu-express

image

Slogan

Pay less. Fly Blu

Descriere

Blu-express este o companie aeriană low-cost italiană, subsidiară a Blue Panorama Airlines, cu sediul în Roma, pe Aeroportul Fiumicino, bazele aeriene fiind în Roma și Milano.

Istoric

Compania Blu-express a fost înființată în anul 1998, de către Franco Pecci, și si-a început operațiunile în noiembrie 2005, fiind în prezent deținută de Distal&Itr Group în proporție de 66.6%, și Franco Pecci în proportie de 33.4%.

Bagaje

Bagajul de cabină admis este de maxim 10 kg, și dimensiuni totale de 55x40x20cm. Bagajul de cală trebuie să se încadreze în 20 de kg, și dimensiunile totale de 160 cm, pasagerii pot lua maxim 2 bagaje de cal, taxa per bagaj fiind de 15 Euro. Excesul de bagaj costă 10 Euro/kg.

Ofertă

Ca majoritatea companiilor aeriene low-cost, Blu-express nu oferă răcoritoare, gustări sau băuturi gratuite la bordul aeronavei, însă acestea pot fi disponibile. Pasagerii Blu-Express pot profita de check-in-ul online, de pe site-ul oficial al companiei.

Baza operațională principală

Aeroportul Leonardo da Vinci-Fiumicino

Baza operațională secundară

Aeroportul Malpensa din Milano

Destinaţii

38

Zboruri din oraşele

Blu-express oferă curse realizate în scopuri turistice, dar și business spre destinații din Europa, Asia, America Centrală, Caraibe, America de Nord, America de Sud și Africa, precum: Republica Dominicană, Jamaica, Curacao, Aruba, Honduras, Tanzania, Kenya, Thailanda, Mexic, Cuba, Istanbul.

Flotă

Flota companiei cuprinde 15 aeronave de tip: 3 Boeing 737/300, de 148 de locuri, 3 Boeing 737/400, de 167 de locuri; 2 Boeing 757, 4 Boeing 767 - ale Blue Panorama Airlines, și 2 aeronave Piaggio.

Mărime flotă

6

Compania mamă

Marcă înregistrată de către Blue Panorama Airlines

Sedii

Fiumicino, Italia

Website

http://blu-express.com/

Comentarii

Caută