plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

British Midland Regional Limited

image

Descriere

British Midland Regional Limited este o companie aeriană regională din Anglia care operează servicii de transport de pasageri în Marea Britanie și Europa. Sediul central al companiei aeriene este în Aeroportul East Midlands din Nord-Vestul Leicestershire și mai are noduri aviatice la Bristol, Birmingham (din 13 mai 2013), East Midlands, Manchester, Glasgow, Edinburgh și Aberdeen. BMI Regional este o fostă subsidiară a British Midland International, care a fost achiziționată de la Lufthansa de către International Airlines Group (IAG) în aprilie 2012. IMC regional a fost vândut pentru sectorul Holdings aerian mai 2012 și a funcționat ca o companie independentă din octombrie 2012.

Istoric

Compania a fost înființată în 1987 sub numele de Business Air și a început activitatea în august 1987. În 2001, şi-a schimbat numele în BMI Regional. În ianuarie 2013, BMI Regional a fost numită cea mai punctuală linie aeriană programată pe aeroporturile din Marea Britanie pentru al șaptelea an consecutiv pe baza statisticilor Autorităţii Aviației Civile de la sfârșitul anului 2012.

Bazele operaționale

Aberdeen, Birmingham [începând cu 13 mai 2013], Bristol, Chester, East Midlands, Edinburgh, Glasgow, Manchester, Leeds/Bradford [până pe 6 mai 2013]

Destinaţii

16

Zboruri din oraşele

Ca o subsidiară a BMI, compania aeriană a operat serviciile regionale pentru compania mamă. De când a devenit independentă de BMI, compania aeriană a închiriat un nou sediu la Aeroportul East Midlands și a angajat suplimentar 40 de membri de personal. De asemenea, BMI Regional a introdus o serie de rute noi pe parcursul anilor 2012 și 2013, inclusiv rute din Marea Britanie către Hamburg, Milano, München, Toulouse, Göteborg, Lyon și Billund. Printre destinaţiile companiei se numără: Belgia, Danemarca, Franţa, Germania, Italia, Suedia, Elveţia.

Flotă

În prezent, compania are o flotă formată din 18 aeronave dintre care patru sunt Embraer ERJ 135 iar 14 sunt Embraer ERJ 145.

Mărime flotă

18

Compania mamă

Sector Aviation Holdings Ltd

Persoane cheie

Ian Woodley (Chairman), Cathal O'Connell (CEO), David Bowden (CFO), Steve Hoy (CCO), Graeme Ross (COO)

Sedii

Aeroportul East Midlands

Website

www.bmiregional.com

Comentarii

Caută