plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Donavia

image

Descriere

JSC "Donavia", fostul Aeroflot-Don, este o companie aeriană subsidiară Aeroflot, cu sediul în Rostov-pe-Don, Rusia. Aceasta funcționează pe o rețea programată de curse interne și internaționale pentru pasageri precum și curse charter și de marfă dintre care cele mai multe spre Orientul Mijlociu. Bazele sale principale sunt Aeroportul Rostov-pe-Don și Mineralnye Vody Airport.

Istoric

Compania aeriană a devenit Donavia după dizolvarea Uniunii Sovietice în 1991. A preluat activele Rostov aparţinând companiei aeriene sovietice Aeroflot și a fost una din multele astfel de companii apărute după destrămarea Aeroflot la începutul anilor 1990. Cu toate acestea, compania a fost achiziționată de către Aeroflot în 2000 și a început activitatea sub numele de Aeroflot-Don din 13 aprilie 2000. La 25 septembrie 2009, compania aeriană a fost redenumită din nou Donavia.

Baza operațională principală

Aeroportul Rostov-pe-Don

Destinaţii

20

Orașe Focus

Aeroportul Mineralnye Vody, Moscova-Sheremetyevo, Aeroportul Sochi

Zboruri din oraşele

Cursele companiei ruseşti se extind către următoarele destinaţii: Tajikistan, Uzbekistan, Armenia, Israel, Turcia, Rusia.

Flotă

Flota „Donavia” are în componenţă următoarele aeronave: patru Airbus A319-100, trei Boeing 737–400 şi trei Boeing 737–500.

Mărime flotă

10

Compania mamă

Aeroflot (100%)

Persoane cheie

Mikhail Stepanovich Kritskiy (General Director)

Sedii

Rostov-pe-Don, Federaţia Rusă

Website

www.Aeroflot-don.ru

Comentarii

Caută