plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Euroatlantic Airways

image

Descriere

EuroAtlantic Airways, funcţionând sub denumirea stilizată ca și euroAtlantic airways, este o companie charter cu sediul în Sintra, regiunea Lisabona, Portugalia. Aceasta operează servicii de charter la nivel mondial cu accent pe SUA, Canada, Mexic, Pakistan și Australia, precum și ACMI (Aircraft, Crew, Maintenance and Insurance). Baza sa principală este Aeroportul Portela din Lisabona.

Istoric

Fondată ca Air Zarco la 25 august 1993, compania a adoptat numele comercial Air Madeira până la 17 mai 2000, când Memorandumul Asociaţiei a fost modificat prin act, precum și numele de EuroAtlantic Airways- a fost adoptat Transportes Aéreos S.A. EuroAtlantic a rămas cunoscută pentru deținerea ultimului model de Lockheed L-1011 în Europa. Lockheed L-1011 a fost deținut în mod oficial de Air Zarco și a fost construit în februarie 1983 după care a fost în propietatea EuroAtlantic din iunie 2000 iar în martie 2010 a fost depozitat la Amman.

Bazele operaționale

Aeroportul Portela (Lisabona)

Destinaţii

diverse curse charter pentru alte companii aeriene

Zboruri din oraşele

Aceasta operează servicii de charter la nivel mondial cu accent pe SUA, Canada, Mexic, Pakistan și Australia, precum și ACMI (Aircraft, Crew, Maintenance and Insurance).

Flotă

Flota companiei aviatice EuroAtlantic Airways este formată dintr-o aeronavă Boeing 737-800, trei Boeing 767-300ER, un Boeing 767-300ERF şi un Boeing 777-200ER. Toate acestea au o vârstă medie combinată de aproximativ 20 de ani.

Mărime flotă

6

Subsidiare

STP Airways (38%)

Persoane cheie

Tomaz Metello (CEO)

Sedii

Sintra, Portugalia

Website

www.euroatlantic.pt

Comentarii

Caută