plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Hoga Kusten Flyg

image

Descriere

Bahrain Air a fost o companie aeriană din Regatul Bahrain, cu sediul în Centrul de Mohamed, din Muharraq. Baza principală a fost Aeroportul Internațional din Bahrain. Compania aeriană a zburat spre 16 de destinatii din Orientul Mijlociu, Africa și Asia de Sud. Înainte de lichidare voluntară în 2013, Bahrain Air a zburat spre 17 de destinații (zborurile la Alexandria au fost sezoniere). Compania aeriană a declarat faliment la 12 februarie 2013 invocând dificultăți financiare.

Istoric

Compania a fost înființată în anul 2007 pentru a opera curse în interiorul țării. Compania aeriană suedeză Höga Kusten Flyg zboară în prezent din capitală spre Jönköping (JKG), de 15 ori pe săptămână. in south-central Sweden. Inițial, zborurile erau operate cu aeronave F50 de către compania daneză Denim Air, dar intenția era ca Golden Air să efectueze cursa cu Saab 2000. Competiția rezultă din cele 13 zboruri pe săptămână la Flyglinjen.

Bagaje

Pentru pasagerii Business Class sunt permise 2 bagaje de cală, cu greutatea maximă de 32 kg., iar pentru cei ce călătoresc la Economy Class se acceptă un bagaj de 23 kg.

Baza operațională principală

Aeroportul Örnsköldsvik

Destinaţii

2

Orașe Focus

Örnsköldsvik

Zboruri din oraşele

Höga Kusten Flyg operează curse între Stockholm - Aeroportul Arlanda și Aeroportul Örnsköldsvik, din Örnsköldsvik.

Flotă

Flota companiei include 2 aeronave Saab 200, cu o capacitate de 50 de pasageri fiecare, deținute și operate de Golden Air.

Mărime flotă

1

Persoane cheie

Jimmy Nilsson (CEO), Peter Forsberg (Investor)

Sedii

Örnsköldsvik, Suedia

Website

http://www.hogakustenflyg.se

Comentarii

Caută