plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Safair

image

Slogan

Experience. Expertise. Excellence

Descriere

Safair este o companie de operațiuni aviatice, cu baza pe Aeroportul Internațional OR Tambo, din Kempton Park, Africa de Sud. Operatorul uneia dintre ele mai mari flote de aeroanve civile cargo Lockheed L-100 Hercules, desfășoară, de asemenea leasing și vânzări, operațiuni contractuale și servicii de închiriere, întreținerea și modificarea aeronavelor, de siguranță aviatică, de formare medicaă și suport operațiuni. Safair este specializată în leasing și chartering pentru pasageri și aeronave cargo, pentru operatori interni și internaționali, precum: South African Airways, 1 Time, Mango Airline, KLM, Jet Airways, DHL etc.

Istoric

Compania a fost fondată ca o companie aeriană în martie 1969, de către Safmarine, și a început activitatea pe 18 martie 1970. Cel mai important client în anii ’80 a fost SADF. Până în anii 1990, compania a deservit piața aeriană cargo locală și regional. În 1991, și-a diversificat activitatea în întreținerea aeronavelor și operațiuni de curierat, înaintea concentrării pe leasing și chartering. În 1998, Safair a achiziționat un procent de 49% din Air Contractors, cu sediul în Irlanda, și a fost cumpărată de Imperial Holdings pentru 40 milioane de dolari. În iulie 1999, Safair a obținut controlul asupra Corporației Rutelor Aeriene Naționale și Eficientizarea Aviației – o companie de charter și de vânzări aeronave. Compania este deținută de ASL Aviation Group Ltd, cu sediul în Dublin, Irlanda, o subsidiară a grupului Belgian CMB.

Baza operațională principală

Aeroportul Internaţional OR Tambo

Destinaţii

nu există destinaţii permanente

Zboruri din oraşele

Compania Safair deține sedii la Aeroportul Internațional Johannesburg, Africa de Sud, Aeroportul Internațional Cape Town, în Regatul Unit al Marii Britanii, și Irlanda.

Flotă

În mai 2013, flota companiei Safair era compusă 12 aeronave de tip: 1 aeronavă Boeing 737-300, 2 aeronave Boeing 737-300F, 1 aeronavă Boeing 737-400 Combi, 8 aeronave Lockheed L-100-30 Hercules.

Mărime flotă

11

Compania mamă

ASL Aviation Group Limited

Sedii

Kempton Park, Ekurhuleni, Gauteng, Africa de Sud

Website

www.safair.co.za

Comentarii

Caută