Română

Contact
Despre noi

Suntem disponibili NON-STOP pentru tine

Cine suntem?

Flugo.ro este o platformă de căutare, comparare, rezervare și plată online pentru bilete de avion și hoteluri. Cu o echipă cu background solid în zona de travel și digital, Flugo.ro își propune să ofere cea mai ușor de folosit soluție pentru căutarea celor mai potrivite bilete de avion și cazări la hotel.

Criteriul cel mai important de selecție este prețul, însă Flugo.ro vă ajută să faceți alegerea justă pe criterii legate și de orarul de zbor, numele companiei alese, istoricul zborurilor și întârzierilor înregistrate și nu numai.

Misiunea noastră

Dincolo de toate, noi vrem să creăm emoții frumoase.

Lumea este prea mare, diversă și extraordinară pentru a nu fi explorată.

Suntem în era vitezei și a tehnologiei, a conexiunii directe cu lumea și, în special, cu cei dragi nouă. Flugo.ro își propune să ofere viteză și siguranță într-o zonă care devine din ce în ce mai necesară vieții în „satul global”: zborurile. Sute de milioane de oameni călătoresc și trec din avion în avion, căutând cea mai eficientă cale către scopurile lor – fie ele legate de casă, familie, afaceri sau vacanțe.

 

Te invităm la bordul platformei noastre, unde știm ce înseamnă rapid, simplu și eficient: cauți ruta necesară, faci alegerea potrivită programului si bugetului tău și plătești în modalitatea care iți convine, chiar și ramburs.

 

Vezi? Ne-am gândit la toate. Bine ai venit pe Flugo.ro!

Avantajele noastre
1
Suport 24/7 online și la telefon
2
3 MINUTE

pentru a căuta, rezerva și procura un bilet

3
5 METODE DE PLATĂ

tu alegi cum plătești biletul tău

4
ZBORURI COMBINATE

posibilitatea să îti combini singur zborurile asa cum ții mai comod

5
150 COMPANII LOW COST

sunt disponibile pe site

6
CALL CENTRU

zilnic 09:00 - 18:00