plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0
program bonus
PROGRAM DE BONUS

Ne dorim să revii pe Flugo.ro. De aceea am pus la punct un program de loializare, care iți permite să acumulezi puncte pentru fiecare bilet cumparat și fiecare recomandare reușită pe care o faci. Aceste puncte înseamnă reduceri semnificative pe care le poți aplica viitoarelor bilete sau servicii de cazare achiziționate!

Primul bonus pe care îl primești, foarte semnificativ, se atașează contului tău chiar din momentul înregistrării pe Flugo.ro: acesta este de 25 eur. Ulterior, pentru fiecare bilet cumpărat sau orice alt tip de cumpărătură, 1% din valoarea tranzacției (excluzând taxa de serviciu) se va traduce în puncte în contul tău. Bonusurile Flugo se calculează în euro:

bonus-plane
bonus-equal
bonus-eur
100 puncte
1 EUR

Ca parte a programului de loialitate, Flugo.ro are plăcerea de a anunța începerea programului de bonusuri.

Noul sistem de bonusuri Vă va permite să micșorați în permanență costul biletelor de avion. Acumulând bonusurile oferite de Flugo – plătiți pentru zborurile Dvs.!

Bonusurile Flugo sunt puncte virtuale speciale, care permit clienților fideli ai site-ului Flugo.ro reducerea prețului cu până la 99%.

* cu excepția achiziționărilor realizate prin intermediul motoarelor de meta-căutare.

**reducerea maximă îi permite Cumpărătorului să achiziționeze biletul la prețul de 15 euro.

Primele bonusuri le veți primi chiar la înregistrare. După logare, veți primi cadou 2500 de puncte bonus de bun venit (= 25 euro).

Mai departe, în momentul achiziționării biletelor de avion de pe site-ul Flugo.ro, Dvs. primiți puncte speciale – "Bonusuri Flugo" în valoare de 1% din prețul fiecărei cumpărături (excluzând taxa de serviciu).

Bonusurile Flugo se calculează în euro (EUR), 100 bonus = 1 euro.

Bonusurile sunt oferite pentru orice sumă plătită de Dvs. (fără a include taxa de seviciu). Punctele pentru biletele de avion sunt acumulate după confirmarea plății și înregistrarea biletului în sistem, adică după emiterea acestuia.

De asemenea, aveți posibilitatea de a câștiga bonusuri recomandând serviciile noastre prietenilor. Mai multe detalii aici.

Pentru prima utilizare va trebui să acumulați 4000 de bonusuri (= 40 de euro).

Pe viitor, pragul de utilizare va fi doar de 1500 bonusuri (= 15 euro).

Punctele-bonus acumulate sunt adunate și salvate în profilul personal, pe site-ul Flugo.ro. Puteți verifica în orice moment numărul total și istoricul bonusurilor Dvs., prin logare pe site, introducând numele utilizatorului și parola.

Cumpărătorul acumulează bonusuri indiferent de metoda de plată selectată pentru achiziționarea biletelor.

Programul de bonusuri este valabil pentru servicii precum efectuarea plății biletelor de avion și a serviciilor de cazare la hoteluri.

Cumpărând bilete de avion, puteți utiliza bonusurile acumulate pentru a achita parțial prețul biletelor Dvs. Cumpărătorul va trebui să achite suma rămasă și taxa de serviciu a sistemului de plată.

Bonusurile pot fi utilizate numai la achitarea comenzii prin intermediul cardurilor bancare Visa/MasterCard.

La selectarea unei alte metode de plată - bonusurile nu pot fi folosite în momentul rezervării pentru a reduce costurile. În acest caz, după efectuarea plății, noile puncte vor fi acumulate în valoare de 1 % din suma plătită (fără a include taxa de serviciu).

Dacă achiziționarea biletelor a fost realizată după tranziția spre Flugo.ro efectuată prin intermediul motoarelor de meta-căutare, iar bonusurile au fost deja acumulate pentru precedentele achiziționări din contul Cumpărătorului, acestea nu pot fi utilizate pentru reducerea prețului comenzii.

Bonusurile pentru achiziționare, după transferul către Flugo.ro efectuat prin intermediul motoarelor de meta-căutare, sunt adăugate Cumpărătorului conform regulilor generale.

Motorul de meta-căutare reprezintă un site ce însumează ofertele pentru bilete de avion ale mai multor agenții și companii aeriene. Cumpărarea are loc după trecerea pe site-ul Vânzătorului.

Pentru a utiliza bonusurile la rezervarea serviciilor hoteliere sau a biletelor de avion, trebuie să aveți în contul Dvs. cel puțin 4000 de puncte.

Puteți plăti până la 99 % din prețul biletului utilizând Bonusurile Flugo. Suma rămasă va trebui achitată de către Cumpărător.

În momentul rezervării, Dvs. trebuie să menționați în câmpul special prevăzut că doriți să utilizați Bonusurile Flugo deja acumulate. Prin urmare, prețul biletului Dvs. va fi redus.

Cumpărătorul nu este obligat să utilizeze bonusurile acumulate.

La utilizarea bonusurilor Flugo, nu este posibil să selectați numărul de bonusuri pe care doriți să-l utilizați. Va fi retras automat numărul maxim de puncte din Contul Personal al Cumpărătorului, dar nu mai mult de 99% din valoarea comenzii.

Bonusurile Flugo pot fi utilizate doar de persoana ce le-a acumulat în Contul personal, și anume, Cumpărătorul, care a procurat bilete anterior.

Posesorul de Bonusuri Flugo nu poate să ofere sau să transfere punctele sale altui utilizator.

Sub nici o formă, Bonusurile Flugo nu pot fi schimbate în bani și transferate ulterior Cumpărătorului.

În cazul neutilizării sau pierderii biletului, anularea comenzii sau returnarea biletelor, indiferent de motive, Bonusurile Flugo utilizate nu pot fi restituite.

Cumpărătorul poate efectua returnarea biletelor cumpărate prin intermediul Bonusuri Flugo. Procedura de anulare a biletului cumpărat și procedura de rambursare a banilor se desfășoară conform regulilor site-ului Flugo.ro.

În funcție de serviciu, de transportator și de condițiile de tarifare, este posibilă anularea completă a comenzii, a anumitor segmente separate de zbor (pentru bilete de avion), sau a unor bilete comandate (dacă comanda a fost făcută pentru mai mulți Pasageri). Dacă prețul comenzii a fost achitat prin intermediul Bonusuri Flugolor, bonusurile cheltuite pentru achitarea comenzii nu pot fi returnate, indiferent de forma de rambursare.

Suma achitată va fi restituită Cumpărătorului conform regulilor generale de pe Flugo.ro.

Suma de bani rambursată Cumpărătorului nu va depăși suma achitată de către acesta pentru comanda efectuată.

Bonusurile Flugo, transferate pentru achitarea comenzii, vor fi retrase din contul de bonusuri al Cumpărătorului, pentru fiecare bilet returnat.

În cazul restituirii unui bilet, bonusurile acumulate pentru operațiunile de rezervare vor fi retrase din contul de bonusuri al clientului, pentru fiecare bilet returnat.

Perioada de valabilitate a Programului de Bonus este perioada de valabilitate a contului de utilizator.

Orice tentative frauduloase vor atrage anularea totală a punctelor de bonus acumulate.

Beneficiați de prețuri reduse și zboruri gratuite în toată lumea, cu orice companie aeriană.