Bilete de avion de la Aeroportul Internațional Chhatrapati Shivaji Mumbai (Chhatrapati Shivaji International Airport)

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din Aeroportul Internațional Chhatrapati Shivaji Mumbai pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

  • India, Mumbai
  • Cod IATA: BOM
  • Fus orar: Asia/Calcutta
  • Longitudine: 72.8681
  • Latitudine: 19.0886

Aeroporturi apropiate de Aeroportul Internațional Chhatrapati Shivaji Mumbai

image

Descriere aeroport

Aeroportul Internațional Chhatrapati Shivaji este principalul aeroport din orașul plin de viață Mumbai, din vestul Indiei, al doilea cel mai aglomerat aeroport al țării, și a fost clasat pe locul 48 cel mai aglomerat aeroport din lume de către Consiliul Internațional al Aeroporturilor în 2013. Liniile aeriene care operează de aici sunt: Air Arabia, Air China, Air France, Air India, Air India Express, Air Mauritius, All Nippon Airways, Bangkok Airways, British Airways, Cathay Pacific Airways, Delta Airlines, Egyptair, El Al, Emirates, Ethiopian Airlines, Etihad Airways, GoAir, Gulf Air, Iran Air, Iraqi Airways, Jet Airways, JetKonnect, Kenya Airways, Korean Air, Kuwait Airways, Lufthansa, Malaysia Airlines, Malindo Air, Oman Air, Pakistan International Airlines, Qatar Airways, Royal Jordanian, Singapore Airlines, South African Airways, SpiceJet, SriLankan Airlines, Swiss International Air Lines, Thai Airways, Turkish Airlines, United Airlines, Virgin Atlantic Airways, Yemenia.

Număr de terminale

Aeroportul are cinci terminale de operare răspândite pe două locații diferite, la o distanță de 4 km între ele. Există servicii gratuite de transport cu autocarul pentru transferul pasagerilor între terminale, la fiecare 20 minute în timpul zilei.

Accesul din oraș

Accesul se poate face cu taxiul - o călătorie de la aeroport în Mumbai durează între 90 şi 180 de minute (cu maşină sau ricşa) şi costă în jur de 78 de rupii, cu autobuzul – cu serviciul de autobuze BEST, ce oferă călătorii la un preț scăzut, sau cu metroul.

Știați că

În 2011, aeroportul a fost clasat pe locul al treilea ca cel mai bun din lume la categoria 25-40 milioane de pasageri de către Consiliul Internațional al Aeroporturilor. Aeroportul se poate ocupa în mod oficial de 36 de zboruri pe oră și intenționează să crească acest număr la 48. În prezent, se ocupă de mai mult de 760 de mișcări de aeronave pe zi.