Română

Contact

Carieră

 

Echipa Flugo.ro este un grup de tineri entuziaşti, mereu în dezvoltare şi ascensiune atât în plan profesional, cât şi personal, motiv pentru care suntem convinşi că o investiţie în oameni e la fel de importantă, dacă nu chiar mai importantă decât o investiţie în bunuri , servicii sau proiecte...

 

Ştim că succesul nostru reprezintă de fapt suma succeselor membrilor echipei şi tocmai din acest motiv Flugo.ro pune accentul pe un algoritm consecvent de dezvoltare personală şi profesională bazată pe talent, încredere, competenţă, muncă, siguranţă, experienţă, teorie şi - practică.

 

Devenind membru al „echipajului” Flugo.ro - vei purcede pe calea constantelor ameliorări şi a succesului în plan personal şi profesional. Iar dacă ai o pasiune pentru geografie, turism şi călătorii – ne vom înţelege de minune. O carieră în sectorul de servicii turistice este lipsită de rutină, munca de zi cu zi fiind foarte diversă şi interesantă. Iată cu ce ne mândrim că putem să oferim:

  • evoluţie constantă în carieră şi desfăşurarea activităţilor interesante şi dinamice într-un mediu de lucru multinaţional şi multicultural, prietenos şi profesionist, care încurajează asimilarea noilor abilităţi profesionale şi competenţe lingvistice
  • participare la diverse training-uri, şcolarizări, seminarii şi conferinţe
  • oportunitatea de a lucra din diverse puncte geografice precum şi deplasări regulate
  • program flexibil de muncă, adaptat după cerinţele fiecăruia
  • pachet social şi salarial atractiv

 

Dacă te-am convins să urci la bordul Flugo.ro, eşti tânăr şi plin de energie, simţi că ai talentul şi motivaţia necesară pentru a face parte din echipa noastră, foloseşte cu încredere pagina de contact pentru a ne trimite o copie recentă a CV-ului tău, împreună cu descrierea jobului pentru care vrei să aplici – suntem mereu în căutare de tinere talente!

 

Posturi vacante

 

Momentan nu există posturi disponibile, dar trimite-ne CV-ul tău oricum şi îţi promitem că-l vom analiza.