Bilete de avion de la Vnukovo International (Международный аэропорт Внуково)

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0
  • Federaţia Rusă, Moscova
  • Cod IATA: VKO
  • Fus orar: Europe/Moscow
  • Longitudine: 37.2614
  • Latitudine: 55.5917

Aeroporturi apropiate de Vnukovo International

image

Descriere aeroport

Cel mai aproape dintre cele trei aeroporturi internaționale de centrul orașului Moscova, Aeroportul Internațional Vnukovo este al treilea cel mai aglomerat aeroport din Rusia, și este situat la 8 kilometri (17 mile) sud-vest de centrul Moscovei.

Număr de terminale

Cele 3 terminale sunt adiacente, și sunt conectate prin pasarele acoperite.

Accesul din oraș

Trenul Aeroexpress (tel: operează de la Aeroportul Internațional din Moscova Vnukovo la Stația Kievsky. Servicii pleacă în ambele direcții de la 0600 la miezul nopții (timp de călătorie: 35 minute; tarif: руб320). Stația de cale ferată este situată adiacent la parcurile auto, lângă terminale A și D. Autobuze regulate (autobuzele 611 și 611C) funcționează la și de la stația de metrou Yugo-Zapadnaya, la aproximativ 30 de minute de Aeroportul Internațional din Moscova Vnukovo. Stațiile de autobuz se află în spatele parcurile auto, vizavi de Terminalul D. Autobuzul de transfer 705M operează de la stația de metrou Oktyabr'skaya (pe linia Circle) la Aeroportul International Moscova Vnukovo (timp de călătorie: 35-40 de minute, tariful de: руб130 plus руб10 pe articol de bagaj). Taxiurile sunt disponibile 24 de ore pe zi, de la terminale. Timpul de călătorie în oraș variază între 40-60 de minute, în funcție de trafic, iar tarifele încep de la aproximativ руб2.000. Este foarte recomandat să utilizați numai taxiurile oficiale, care sunt înregistrate. Aceste birouri pot fi găsite aproape de ieșirile fiecărui terminal.

Știați că

Acesta este unul dintre cele trei aeroporturi principale, care servește la Moscova, împreună cu Aeroportul Internațional Domodedovo și Aeroportul Internațional Sheremetyevo. În 2013, aeroportul a deservit 11.180.000 de pasageri, reprezentând o creștere de 15% față de anul precedent. Este al patrulea cel mai aglomerat aeroport din Rusia și statele post-sovietice.